Am învățat că noi suntem mai mult decât credeam noi!

December 12, 2019 Octavia Bratulescu

Experiența mea în cadrul proiectului „Dare to be Kinder” a fost una foarte frumoasă și inedită!

Octavia și Andrei sunt doi oameni cu un suflet cald și o mare plăcere de a lucra alături de copii. Participând la acest proiect alături de colegii mei am învățat că niciodată nu trebuie sa îți fie „teamă” să îți exprimi propria opinie! Inițial, chiar dacă niciunul dintre noi nu știa despre ce era vorba în acest proiect am plecat încrezători că ne vom distra și că nu vom fi judecați dacă nu știm să ne exprimăm perfect. Pornind de la alte jocuri am creat o legătura între noi, aflând lucruri pe care în cei șapte ani de zile nu le-am aflat.

Din acestă activitate am rămas cu multe lucruri pe care le voi pune în practică! Am învățat că mereu trebuie să îmi exprim opinia pe care o am față de un anumit lucru, totdeauna să ne exprimăm sentimentele așa cum știm mai bine și niciodată să nu fim rușinoși! Am învățat că noi suntem mai mult decât credeam noi și că fiecare este unic în felul lui!

Când am încheiat activitatea proiectului „Dare to be Kinder” am plecat atât de fericiti dar și tristi pentru ca nu a durat mai mult!

Cu toții așteptăm să vină aceea zi în care să ne revedem noii prieteni și să reluăm activitatea pe care am făcut-o.

Vă mulțumim din suflet că ați ales școala și clasa noastră pentru a vă desfășura activitatea! 🙏🏻

Ne este dor de voi! ❤️

 

Adina Ilina, cls a 7a A, Școala Gimnazială „Ioan Grecescu” Brădești, jud. Dolj